Monday, September 10, 2007

One single mitten without a thumb and a new wool winder

Jeg har blitt ferdig med ullbuksa til lillegutt. Den ble i grunnen ganske fin. Fikk litt restegarn igjen, så jeg fant ut at lillegutt kunne få votter i samme garn. Denne votten mangler fortsatt tommel og en partner, men er nå ganske søt da. Så små votter er så søte. Dessuten er de kjappe å strikke. Skal strikke en til i løpet av kvelden eller i morgen.
I have finished the pants for my son. It turned out pretty nice. I had some leftovers, so I figured out that my little son needed mittens in the same yarn. This mitten still lacks a thumb and a partner, but it's kind of cute though. So small mittens are so cute. And I don't have to use a lot of time knitting them. I'll knit the other one during tonight or tomorrow night.

Harry Potter-skjerfet er ferdigstrikket. Nå skal jeg bare feste trådene. Dette er en julegave. Jeg ble så fornøyd med skjerfet at jeg tror jeg skal strikke et til meg selv også. Stort, mykt og deilig ble det. Siden jeg er en sånn frysepinn, tror jeg at så tykt og stort skjerf er tingen for meg. Skjerfet er strikket i Viking Sportsgarn. Det er et nytt garn og jeg har ikke strikket noe i det før.
The Harry Potter-scarf is finished. I have to weave in threads. It's a Christmas present. I am so pleased with the scarf, that I think I'm going to knit one for myself as well. Long, thick and soft, and I think a big scarf is a great thing for me. I'm always cold. The scarf is knitted in Viking sportsgarn. It's new yarn and I haven't used it before. It's soft and 100% superwash wool.


Jeg har fått meg nøstemaskin. Det er riktignok en liten uke siden, men jeg har ikke hatt mulighet til å prøve den før nå. Utrolig så lett det er å nøste opp garn. At ikke jeg har kjøpt en sånn før. Nå skal det blir mange hesper med garn og mye nøsting. Egentlig har jeg lyst til å nøste opp alt jeg har av garn, men kanskje jeg burde starte på Ole Brumm-kalenderen istedenfor?
I have bought myself a new wool winder. Actually it's almost a week since I got it, but I haven't had an opportunity to try it until today. Amazing thing, the wool winder. So easy to wind up yarn. Can't believe I haven't bought one earlier. Now I have the urge to wind up every skein I have, but maybe I should just start embroidering my Winnie the Pooh-calendar instead?

155 comments: